Over

Wie zijn wij?

In ons leven hebben we behoorlijk wat festivals en feestjes bezocht en zijn we op bijna net zoveel zelf vol glitters van huis gegaan. Het is geweldig om een extra dimensie toe te voegen aan je outfit en zeg nou zelf, iedereen wordt nóg mooier met glitters op de huid. Maar het gebruik ervan begon ons tegen te staan toen we zagen wat er allemaal op de grond belandde. Dat kan beter dachten we en om die reden zijn we begonnen met EcoGlitterWorld. 

Onze missie is om de glinsterende rijkdom van glitter te verspreiden zonder schade toe te brengen aan onze planeet. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van biologisch afbreekbare glitters, speciaal ontworpen voor festivalgangers en feestvierders die een bewuste keuze willen maken.

Onze ecovriendelijke glitterproducten, ook bekend als ecoglitter of bioglitter, zijn perfect voor het toevoegen van een sprankelende touch aan elk feestelijk evenement. Of het nu gaat om een tof festival, een spetterend (huis)feestje of een kleurrijk kinderfeestje, onze glitters zijn een absolute must-have voor degenen die van glitter houden, met liefde voor de planeet.

Bij EcoGlitterWorld koesteren we niet alleen de glans van glitter, maar ook het welzijn van onze aarde. Daarom zijn al onze producten veganistisch en vrij van dierlijke ingrediënten, zodat je met een gerust hart kunt stralen. We zijn trots om een bijdrage te leveren aan het behoud van onze prachtige planeet, terwijl we de feestvreugde verhogen met onze milieuvriendelijke glitter.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je festival- en feestlooks te laten schitteren, zonder schuldgevoel, dan ben je bij EcoGlitterWorld aan het juiste adres. 

Hulp nodig? Heb je een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op! We staan altijd klaar om je te helpen.